RuseConf

RuseConf е безплатна техническа конференция, част от IT Турнето – пътуващи из България конференции, инициирани от група ентусиасти. Поредното издание на събитието се организира с подкрепата на Русенски университет „Ангел Кънчев“.

09 Септември 2023

Събитието завърши
вход свободен

Къде?

Зала 2.101 на Русенски университет „Ангел Кънчев“

Програма

 1. Кафе
 2. Откриване
 3. Welcome our new AI teamВихрен Ганев
 4. Unit tests: Досада или полза?Кристиян Ташев
 5. Меки умения – отчетливият контур в технологична средаКалина Петрова
 6. Обяд
 7. GCP (Google Cloud Platform) за web master-иКрасимир Цонев
 8. GitOpsСтефан Андонов
 9. Почивка
 10. Asynchronous Systems Programming under LinuxБлаговест Буюклиев
 11. Orchestrating nearly 2000 Websites on a Decoupled ArchitectureНикола Бинтев
 12. Lightning talks
 13. Закриване
 14. Афтърпарти

Спонсори

Златни

1ForFit


Adastra Bulgaria

Партньори

Dev Craft

С медийната подкрепа на

Dev.bg

Лектори

Thumb image

Вихрен Ганев

Вихрен е в IT средите от 2009г. Работи активно в 1ForFit и се грижи балансът между бизнес изискванията и разработката на софтуер да не се нарушава.

Thumb image

Кристиян Ташев

Аз съм софтуерен инжинер в GFK Bulgaria, също така съм и преподавател в Preparation кусровете в една от големите български академии за програмисти.

Thumb image

Калина Петрова

Аз съм Калина, имам опит в сферата на човешките ресурси от 6 години, като в последната година работя в българска IT компания на позицията HR мениджър.

Thumb image

Красимир Цонев

Занимава с програмиране и дизайн вече 10 години. Работил е като графичен дизайнер, flasher, front-end и back-end разработчик. В последно време е по-скоро баща, но в малкото свободни часове чете за HTML5, CSS3, пише модули за NodeJS и се опитва да бъде в крак с най-новите технологии. Фен на хакерспейсовете, с удоволствие честичко посещава ВарнаЛаб.

Thumb image

Стефан Андонов

Oпитен DevOps инженер с опит в облачните технологии и Kubernetes. Неговото ИТ пътуване обхваща различни бизнеси, от пъргави стартиращи компании до огромни корпорации. Пламенен защитник на принципите на GitOps и добрия Version Control, Стефан съчетава иновациите с индустриалните стандарти. Варненец, лабър... ВарнаЛабър.

Thumb image

Благовест Буюклиев

Занимавам се с програмиране на приложения и системи от повече от 20 години и имам широк опит с най-различни технологични стекове и предимно с езици като C, Objective-C, Python и Perl. Топ потребител от Русе в сайта stackoverflow.

Thumb image

Никола Бинтев

Hi! My name is Nikola Bintev. I have nearly 10 years of experience in web development. Currently, I'm Tech Lead at FFW. Luckily, I've been involved in some of the most significant projects that the company is working on. Over the years, I worked with various technologies like PHP, Drupal, NodeJS, and React frameworks (Gatsby and NextJS), however, my primary expertise is Drupal and AWS. I am also a certified AWS Solutions Architect - Associate.

After Party

Ресторант "Българче"
пл. „Възрожденски“ 2
(до Пантеона)

Записвания

Архив

Контакти:
Екип